Advertisement

Incendiu Mogosoaia - Yjliq5qmoskvtm - Potrivit primelor informaţii, arde o hală pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

Incendiu Mogosoaia - Yjliq5qmoskvtm - Potrivit primelor informaţii, arde o hală pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi.. Incendiu cu mari degajări de fum în mogoşoaia, judeţul ilfov / video. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. În aceste mometne acţioneaza 15 autospepciale de stingere a incenddiului. 15 autospeciale sunt la fața locului și acționează pentru a stingerea incendiului. Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. O hală din mogoșoaia a luat foc sâmbătă. Incendiu la o hală din mogoșoaia. Sunt degajări mari de fum şi posibilităţi de propagare.

Buftea Incendiu Localizat Igsu Date De Ultimă Oră Dcnews
Buftea Incendiu Localizat Igsu Date De Ultimă Oră Dcnews from media.dcnews.ro
Gemenii care au căzut de la etajul 10, conduși, azi, pe ultimul drum. Incendiu la o hală din mogoșoaia. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. Pompierii spun că există riscul ca focul să se extindă. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc. Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare. Stire recomandata scene cutremurătoare la ploiești.

Pompierii spun că există riscul ca focul să se extindă.

Pompierii sunt prezenți la fața locului cu 20 de autospeciale de stingere, două autoscări, două mașini smurd și un echipaj de descarcerare. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Citeste ultimele stiri despre incendiu mogosoaia pe stirileprotv.ro. Incendiul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Citeste mai noi stiri cu tema: Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Incendiu cu mari degajări de fum în mogoşoaia, judeţul ilfov / video. Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. Fumul se vede de la depărtare 1 min read. Incendiul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp. Accident cu 5 victime în argeș: Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără, lângă bucurești, la o hală de aproximativ 2 000mp din mogoșoaia.

Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Reprezentanții isu bucurești ilfov au transmis că este vorba despre un incendiu la o hală de aproximativ 2.000 mp. Incendiul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Echipajele de intervenţie au fost suplimentate. Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă în mogoşoaia.

Incendiu La O Hală De La Mogosoaia Cu Degajări Mari De Fum A Fost Emis Mesaj Ro Alert Intervin 15 Autospeciale Foto Evenimentul Zilei
Incendiu La O Hală De La Mogosoaia Cu Degajări Mari De Fum A Fost Emis Mesaj Ro Alert Intervin 15 Autospeciale Foto Evenimentul Zilei from media.evz.ro
Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum. Echipajele de intervenţie au fost suplimentate. Update incendiu uriaș la mogoșoaia. Șoferul în vârstă de 72 de ani a murit, doi copii au ajuns la spital. 15 autospeciale sunt la fața locului și acționează pentru a stingerea incendiului. Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov. Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare. Există riscul ca focul să se extindă.

Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov.

Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.în zonă sunt degajări mari de fum. Potrivit primelor informații, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Fumul se vede de la depărtare 1 min read. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din mogoșoaia. Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă în mogoşoaia. Potrivit primelor informaţii, arde o hală pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. 15 autospeciale sunt la fața locului și acționează pentru a stingerea incendiului. O hală din mogoșoaia a luat foc sâmbătă. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere. Pompierii sunt prezenți la fața locului cu 20 de autospeciale de stingere, două autoscări, două mașini smurd și un echipaj de descarcerare. Incendiu de proporții în mogoșoaia.

Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din mogoșoaia. După ce zilele trecute a izbugnit un incendiu în apropierea fabricii de armament tohan, astăzi în mogoșoaia a fost declanșată o acțiune de stingere a unui nou incendiu. Potrivit primelor informaţii, arde o hală pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. O nouă zi, un nou incendiu.

Omuv C G Ghbfm
Omuv C G Ghbfm from s.iw.ro
În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă vegetație. Populaţia a fost avertizată printr+un mesaj ro alert să ocolească zona sau, dacă se află prin apropiere să nu blocheze căile de acces. Incendiu la o hală din mogoșoaia. Accident cu 5 victime în argeș: Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă, în mogoșoaia. O hală de aproximativ 2.000 mp din mogoșoaia arde generalizat și există posibilități de propagare a focului. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din mogoșoaia. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere.

Citeste mai noi stiri cu tema:

Peste 100 de pompieri duc o luptă contracronometru pentru stingerea incendiului care. Incendiul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Update incendiu uriaș la mogoșoaia. Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. Incendiu de proporții în mogoșoaia. Incendiul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Actioneaza 15 autosp de stingere. Stire recomandata scene cutremurătoare la ploiești. O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc. Incendiu cu mari degajări de fum în mogoşoaia, judeţul ilfov / video. Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.în zonă sunt degajări mari de fum. Pompierii sunt prezenți la fața locului cu 20 de autospeciale de stingere, două autoscări, două mașini smurd și un echipaj de descarcerare.

Posting Komentar

0 Komentar